Vergaderlocatie

Er zijn drie vergaderruimtes geschikt gemaakt voor vergaderingen in de boerderij: de Kalverenstal, de Melkkamer en de Koeienstal.

Vergaderen in retro-stijl

Een korte blik in onze vergaderruimte. Heerlijk in alle rust, aan de oever van de Haelense Beek, de training, vergadering of workshop van uw bedrijf plannen.

Vergaderen op het platteland

Vergaderen op de boerderij is ín. Onze vergaderlocatie is ideaal voor heisessie, brainstorm, trainingen of vergaderingen, weg van de hectiek van alledag. Onze vergaderlocatie is gesitueerd in het hart van Limburg, tussen Weert en Roermond, vlakbij het Maasplassengebied, zeer goed bereikbaar via de A2, maar toch op het platteland.

Vergaderlocatie: origineel, huiselijk en persoonlijk

Vergaderrruimte MelkkamerEen gedeelte van de oude stallen is omgebouwd tot kleinschalige en huiselijke vergader-ruimtes. Retrostijl, verrassend, kunst aan de muur, een tikkeltje avontuurlijk, maar altijd persoonlijk en ongedwongen. Onze gemoedelijke vergaderlocatie, gevestigd in de voormalige koeienstallen, is geschikt voor kleine groepen van 2 tot maximaal 12 personen. Je huurt de boerderij altijd exclusief voor jouw gezelschap, zodat je alle rust en privacy hebt.

Vergaderarrangementen

De Kalverenstal Vergaderruimte Meer over de tarieven van de vergaderarrangementen.
U kunt ons natuurlijk ook even mailen of bellen: info@opkapittelsbos.nl, 0475 452586 of 06-53894045. Of Twitter: @Kapittelsbos

Ligging: route

Haelense Beek stroomt langs onze vergaderlocatie, eigen terrasOnze cultuur- en natuurboerderij ligt in het dorpje Grathem, in het groene hart van Limburg, te midden van de natuur. Het terras van de boerderij grenst aan de Haelense Beek, een van de vele beekdalen van Leudal. Je bevindt je op ongeveer een half uur rijden vanaf Eindhoven, ongeveer twintig minuutjes vanaf Weert en 15 minuten vanaf Roermond.

Plan uw route

Voor routebeschrijving, klik hier.

Reserveren en informatie aanvragen

Let op, dit is geen boekingsformulier. U kunt hier informatie aanvragen. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij contact met u op om details door te spreken.

page.php