Faciliteiten vergaderlocatie

vergaderruimte bij de beekBij Op Kapittelsbos vergadert u in de authentieke sfeer van onze voormalige boerderij. Exclusief voor u zijn beschikbaar: De Kalverenstal, De Melkkamer, een boerenterras aan de oever van de Haelense Beek, de Koeienstal met sanitaire voorzieningen en keukenfaciliteiten. En uiteraard mag u gebruik maken van onze Landschapstuin voor breakouts.

Faciliteiten als flipover en beamer, draadloos internet, dvd-speler, audio-installatie en scherm zijn op aanvraag beschikbaar en inbegrepen in de totaalprijs. Wij regelen lunch en faciliteiten. Desgewenst bemiddelen we ook voor overnachtingen, diners, passende workshops en coaching.

Eigen terras

Haelense Beek stroomt langszijInspiratie Inspiratie slider vergaderU beschikt over een eigen terras, aan de oever van de Haelense Beek. Bevers zijn zichtbaar actief aan de beek. En in de zomer kunt u beekjuffers spotten, jonge eenden en jonge zwanen en met een beetje geluk een ijsvogel. Rokers kunnen hier ook terecht.

Uw groepen mogen ook gebruik maken van onze landschapstuin van anderhalve hectare. Deze is ook geschikt voor diverse workshops in de natuur. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij maken zelf de lunches klaar met zoveel mogelijk seizoens-producten uit de eigen moestuin. Huisgemaakte soep, vers brood en streekproducten maken onderdeel uit van de lunch.

Lunch op terras KapittelsbosInspiratie slider vergader

Diner | overnachtingen

Een diner en overnachtingen kunnen we voor u op maat regelen. Wij hebben een omvangrijk netwerk met gespecialiseerde ondernemingen in Leudal en de regio.

Ook bij het zoeken naar (bedrijfs)workshops en arrangementen met koks, trainingsacteurs of coaches kunnen we voor u bemiddelen via ons netwerk in de recreatie-sector, de horeca en de coachingswereld. We geven u graag advies. Wij koesteren een persoonlijke aanpak.

Bel gerust voor meer informatie:  0475 452586/06-53894045. Of mail info@opkapittelsbos.nl

PC091502beek vergaderrui

Parkeren

parkeerruimteOp Kapittelsbos beschikt over een eigen parkeerplaats. Wij raden de route aan via de nabijgelegen Camping De Heelderpeel (Bosstraat 3, Grathem). Volg bij Op Kapittelsbos de aanwijzingen voor het parkeren. Rij onder de rood-witte slagboom door, bij het bruggetje. De parkeerplaats (gras) ligt aan de Haelense Beek. Aan de achterzijde van de boerderij is de eigen ingang van de vergaderruimtes.

Beschikbaarheid

Wilt u reserveren, ga dan naar ons aanvraagformulier om de beschikbaarheid te checken en meer informatie aan te vragen over vergaderruimte of ons vrijstaande vakantiehuis.

Mail direct: info@opkapittelsbos.nl

Bellen kan natuurlijk ook: 06 53894045

page.php