Vrijstaand stijlvol houten vakantiehuis

Eigentijds houten vakantiehuis in Limburg

Lekker een paar dagen ertussenuit? Wandelen, luieren, fietsen, sporten in de natuur? Rust en stilte? In hoogseizoen of laagseizoen? Is Zuid-Limburg te druk? Vraag dan naar de mogelijkheden in ons eigentijds ingerichte vakantiehuis, een vrijstaand houten huis in het beekdal van de Haelense Beek. Geschikt voor 4 volwassenen (+baby). Onze tarieven zijn geheel all-in. Wilt u vrienden meenemen of grootouders? Wij hebben ook nog een ecolodge voor twee personen in de landschapstuin. We maken graag een aanbod naar wens.

 

Hele jaar open

Wij zijn het hele jaar door geopend, want elk seizoen heeft zijn eigen charme. U stapt zo de natuur in, want die begint aan huis. Lekker, vers en gezond eten van het seizoen is altijd mogelijk, hetzij door te koken met groenten en fruit uit onze eigen tuin, hetzij door uit te gaan eten in een keur aan restaurants in de regio. We voorzien u graag van tips om er lekker op uit te trekken in de regio: shoppen, kunst, cultuur, natuur, wandelen, fietsen, eten.

Vakantie in Limburg: rust en luxe op platteland

P1010291tuin moestuin bij vakantiehuisOns vakantiehuisje is een speciaal plekje in het hart van Limburg, tussen Weert en Roermond, aan het Maasplassengebied (zie kaartje). Simon en Jackie hebben de authentieke boeren-uitstraling, huiselijkheid en warmte, gecombineerd met een vleugje design. Ideaal voor iedereen die originaliteit, luxe en privacy zoekt op het platteland, maar toch een stad binnen handbereik wil hebben, zoals Roermond, Maastricht, Düsseldorf, Keulen, Luik, Brussel. Jong en oud, huismus of outdoor-liefhebber, iedereen voelt zich thuis. Wij hebben alvast wat tips en interessante sites voor u verzameld.

                                                                 Beschikbaarheid

Meer informatie over de beschikbaarheid van ons vrijstaande vakantiehuis, onze ecolodge of  vergaderruimte, kunt bij voorkeur aanvragen via email, info@opkapittelsbos.nl. Of vul het aanvraagformulier in.

page.php